2018/05/02
VASA Bryggeri söker utåtriktad extrapersonal till events och butiksdemonstrationer
VASA Bryggeri, även känt som nostalgibryggeriet, startades för över 20 år sedan. Vår ambition har varit tydlig ända från start; att skapa drycker av allra högsta standard där kvaliteten aldrig får kompromissas. Vi framställer klassiska gamla drycker efter originalrecept, med produktion i Njurunda strax utanför Sundsvall. Vår verksamhet genomsyras av kärnvärdena nostalgi, kvalitet, unikhet, trygghet och miljö.

Arbetsuppgifter
På butiksdemonstrationer och evenemang ansvarar du för att erbjuda smakprov av VASA Bryggeris nostalgiska läskedrycker, berätta om våra produkter och representera VASA Bryggeri. På butiksdemonstrationer ansvarar du för att i butik ställa i ordning material och duka fram vår läsk på ett inbjudande och proffsigt sätt. Arbetet med butiksdemonstrationer är ett ofta självständigt och utåtriktat arbete där du arbetar nära butikspersonal och kunder. På ett positivt och engagerande vis bemöter du våra kunder och berättar mer om vår nostalgiska och högkvalitativa läsk. Liknande arbetsuppgifter förekommer vid arbete på mässor och medverkan vid olika evenemang i regionen. Här tillkommer ofta någon form av aktivitet i montern, exempelvis en tävling eller aktivitet som skapar engagemang. Är det ett större evenemang eller mässa är man ofta två personer i montern som hjälps åt.


Vem söker vi?
Vi söker dig som är utåtriktad, har stort eget driv, lätt för att samarbeta och som inte är rädd för att rycka i där det behövs. Du är lösningsorienterad och positiv, något som är viktigt då det stundvis kan bli högt tempo och ibland dyka upp saker som snabbt behöver lösas. Det är inget krav på tidigare arbetserfarenhet, även om det är meriterande om du har erfarenhet från utåtriktat arbete inom exempelvis evenemang, mässor eller butik. Inställning och personlighet är nyckeln för att lyckas i denna roll och något vi lägger stor vikt vid.

Vi tror att du som söker är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning. Du har möjlighet att arbeta ungefär 5–10 timmar i månaden, även om antalet timmar kan variera över tid beroende på bl.a. säsong samt vilka produktlanseringar, mässor och evenemang som finns inplanerade. Vi ser därför positivt på om du är flexibel och har möjlighet att arbeta med både lång och kort framförhållning. Du behöver kunna tala flytande svenska då den främsta kundkontakten sker på svenska. Du behöver även kunna grundläggande engelska då viss kundkontakt sker på engelska. Ett plus är om du har körkort och tillgång till bil, men det är inget krav.


Låter det här som något för dig? Skicka ditt CV och personligt brev till caroline.amcoff@vasabryggeri.se
eller slå en signal till Caroline på 076-107 77 00 om du har frågor kring tjänsten. Varmt välkommen in med din ansökan!

Övrig information
Anställningsform: Timanställd, extra vid behov.
Ansökan: Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.
Lön: Fast timlön enligt kollektivavtal.
Arbetstid: Helger under dagtid. Vardagar dagtid och kvällstid.
Start: Omgående.
Arbetsområde: Sundsvall med omnejd.


VASA Bryggeri
Västbovägen 7
862 41 Njurunda
Telefon +46(0)60 17 11 00
info@vasabryggeri.se
www.vasabryggeri.se